ДГ „Синчец" - любимо и желано място за децата!

ДГ "Синчец"

ДГ „Синчец" Януари 20

 
За съществуването на една детска градина са необходими:
...

1. Повишаване качеството на цялостната възпитателно - образователна ...

 

Да стимулираме развитието на децата и пълноценната им ...

ДГ „Синчец" да бъде :

• Място, където детето се чувства ...

За нас:

ДГ „Синчец" – Плевен е екип от деца, родители, учители и ...

КОЙ КАКЪВ Е И ЗАЩО ТАКЪВ Е

„КОЙ КАКЪВ Е И ЗАЩО ТАКЪВ Е" – мероприятия съвместно с родителите на децата от Трета подготвителна възрастова група / 5-6 г./ „Теменужка" в ДГ„Синчец" - гр.Плевен.

Във връзка с мероприятията от Плана за работа с родителите на децата от Трета подготвителна възрастова група /5-6г./ "Теменужка", през м. октомври при нас гостуваха родители с интересни професии: хирург, барман-собственик на заведение, /който организира рок-фестивали в нашия град/ и фармацевт.
Те разказаха на децата за своите мечти, за това кои от тях са успели да реализират и кои все още преследват; за личните качества, които са им помогнали да станат това, което са и най-вече за това дали са щастливи с избраната професия и какво удовлетворение изпитват от своите ежедневни ангажименти.
Поканените родители представиха материали и предмети, които използват в своята професия и, които предизвикаха изключителен интерес у децата, който прерасна във възторг. Направиха и демонстрации на най-емблематичните манипулации в тяхната професионална сфера и позволиха на децата да разгледат, докоснат и ползват някои типични атрибути.

Виж повече...